IMG_1241.jpeg
IMG_7862.jpeg

Sproetjes & Sprietjes

HANDMADE ADVENTURES
DE KLEINE LETTERTJES

Saai, maar nuttig!

PRODUCT INFORMATIE

ORBIT® van sproetjes en sprietjes - Exclusief design, deze bijtringen, gymstrings en speenkoorden zijn trendy, stijlvol & ohhh zo praktisch! Gemaakt van natuurlijke, duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen en vrij van BPA. Ze zijn perfect voor kleine handjes om vast te houden. Veilig voor je baby om op te zuigen, bijten en er mee te spelen. Bijtringen helpen bevorderen van gezond tandvlees en tanden en dankzij de dubbele functie als rammelaar of string ook goed voor de ontwikkeling van 3+maanden baby's.

Bij de meeste baby's komen de tandjes door als ze tussen 4 en 7 maanden oud zijn. Doorkomende tandjes en kiezen zorgen vaak voor klachten bij je baby vandaar dat ze het fijn vinden om op iets hard of kouds te kunnen bijten. Voor die momenten hebben wij een bijtring ontworpen van beukenhout, speciale siliconen kralen en ringen. De bijtringen zijn gecombineerd met grotere en kleinere ringen waardoor de bijtring tevens een rammelaar is.

VERZENDING EN BEZORGING

Alles wordt netjes verpakt in mooie eigen gemaakte pakketjes met extra's :-) - "PAKKETJE LIEFDE".

Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van brievenpost.

Brievenpost NL € 3,95

Pakketpost NL € 6,95

Pakketpost Belgie en Duitsland € 9,-

Pakketpost Europa € 22,50,-

Pakketten voor buiten Europa € 25,-

Omdat alle producten met de hand gemaakt worden op bestelling gaan wij uit van een verzending tussen 5-7 werkdagen.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat wij een artikel niet volledig op voorraad hebben waardoor we deze niet binnen de 3 tot 5 werkdagen aan je kunnen versturen. Dit staat altijd aangegeven bij het artikel. 
De tijd die PostNL nodig heeft om je pakket te bezorgen is vaak 1 a 2 werkdagen. Houd u hier rekening mee bij bestellen. Heb je je bestelling nodig voor een bepaalde dag of datum? App of mail ons dan zodat we kunnen kijken of dat mogelijk is.

RETOURNEREN

Mocht het zo zijn dat u toch niet tevreden bent met uw bestelling, laat me dat dan binnen 14 dagen weten.

Vraag het retourformulier aan via de mail en stuur deze mee.

Custom made artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is.

 

Overige artikelen; na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door retourformulier te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. 

De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd. 

De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van de goederen wordt het betaalde bedrag binnen 14  werkdagen teruggestort, exclusief de verzendkosten. Het retouradres kan je opvragen via de mail.

 

Klacht

Een klacht over een product of levering? Stuur een mail o.v.v. je bestellingsummer  en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Dan komen we er vast wel uit!