top of page
IMG_7100.heic

 

Het is een plezier om kwaliteit te koesteren in alles wat we doen en om tijdloze producten voor de leeftijd van 1 tot 5 jaarte creëren; kleine erfenissen die onze families Sproetjes & Sprietjes generaties lang zal koesteren. Naast alle geweldige merken die we vinden en verkopen, houden we er ook van om onze eigen producten te produceren en in te kopen in de mooiste stoffen, kleuren en stijlen. Daarom hebben we ons eigen label Sproetjes & Sprieten in het leven geroepen.

We produceren  multifunctionele producten die met het kind meegroeien via fabrikanten die we respecteren. 

WIJ ZIJN LEUK!

ORGANIC & SUSTAINABLE

LOGO SSP NL 2023_Tekengebied 1.png
6046F866-C589-48C9-BF73-8F4571D26991.jpg

LIEF & LEUK

BE UNIQUE AND FIND US

RIFFLE FINAL SALE 30%

SPROETJES & SPRIETJES ONLINE HUIS

ATELIER

Handwerk is een kunst en iets wat je in de vingers moet hebben of krijgen. In deze economische wereld lijkt het bijna vergeten hoe mooi en waardevol handwerk kan zijn. We hebben een vast team van getalenteerde meiden. We hebben een eigen manier van werken. Gezellig en chaotisch tegelijk. We hebben een mooie samenwerking met kleine NL ondernemers / makers en wat merken die duurzaam ondernemen.

In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat ik wil bereiken met mijn designs voor baby’s. In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden hoop ik iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar.