IMG_0305.jpeg
IMG_7862.jpeg

Sproetjes & Sprietjes

HANDMADE ADVENTURES
KEKKE SHOP & ONLINE

Waar kun je ons vinden?

Leaf%20Wreath_edited.png

SSP Utrecht

Leaf%20Wreath_edited.png

SSP Curaçao  

IMG_6053.jpeg
IMG_6526.jpeg
IMG_6562.jpeg

PRIVATE of VIRTUEEL

SHOPPEN

IMG_2338.jpeg

Duurzaam en eerlijk ondernemen is het doel. Met recht kunnen wij zeggen dat alles ethisch en eerlijk is gemaakt. 

 

HANDGEMAAKTE BIJT ACCESSOIRES, SPEELGOED EN WAGENSPANNERS

Sproetjes & Sprietjes gevestigd in Utrecht en Curaçao, is begonnen als hobby en uitgegroeid tot een bedrijf.  

Duurzaam (ontworpen) speelgoed voor baby's en peuters gemaakt van pure materialen ....., daarnaast ook leuke Kids lifestyle producten van andere ondernemers.

MATERIALEN

De baby accessoires zijn gemaakt van siliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het is 100% food grated silicon en daarom 100% veilig voor de kleine avonturier. Het hout is onbehandeld, super glad geschuurd beukenhout. 

MOTORIEK

Het speelgoed beweegt heen en weer, maken een zacht geluidje en zijn goed voor de fijne motoriek. Hun natuurlijke kleur past overal bij en ze zijn zeer exclusief. We produceren slechts een klein aantal items in elk ontwerp en elke kleur.

DOORKOMEN VAN TANDJES

Mooie bijtringen met stippen, wit, zwart, groen of marmeren accent. Gemaakt van siliconen BPA-vrije kralen gecombineerd met siliconen of houten ringen. Veilig om op te sabbelen wanneer de tandjes gaan doorkomen. De siliconen kralen en ringen hebben een verzachtende werking op het tandvlees. Onze bijtringen kunnen in de koeling!!

 

COLLECTIE

Onze kinderkleding, bad- en lifestyle collectie wordt in samenwerking met andere makers en in onze eigen winkel gemaakt.

Lees ook: DE KLEINE LETTERTJES
logobruin-01.png